Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - RODINNÝ DOM DOLNÁ MARIKOVÁ OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Interné ID: PB1920807
Obec: Dolná Mariková
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
145 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojaci dvojgeneračný rodinný dom, situovaný v obci Dolná Mariková, okres Považská Bystrica.

Jedná sa o tehlový rodinný dom. Je umiestnený na rovinatom slnečnom pozemku o celkovej výmere 1372 m2, zastavaná plocha je 400 m2, obytná plocha cca 170 m2. Strecha je sedlová, pokrytá plechom. Okná v celom dome sú pôvodné drevené, čiastočne menené elektrické rozvody a rozvody vody. Charakter objektu je trojpodlažný.

Rodinný dom je v štádiu rekonštrukcie, je priestranný, zaujímavo dispozične riešený, s výbornou orientáciou. Prvé nadzemné podlažie tvoria tri obytné miestnosti, kúpeľňa, samostatné WC, špajza, chodba a kotolňa. Komunikačné prepojenie s druhým nadzemným podlažím je riešené schodiskom umiestneným v chodbe. Súčasťou 2.NP je chodba, päť obytných miestností, kuchyňa, jedáleň, špajza, kúpeľňa a WC a podkrovné priestory vhodné na skladovanie.

Vykurovanie celého objektu je zabezpečené na tuhé palivo. Dom má vlastnú studňu a vlastný septik.

Súčasťou RD je hospodárska budova a dreváreň situovaná v zadnej časti RD a pivnica, do ktorej je vstup z exteriéru. V prednej časti domu je vybudovaný altánok s vonkajším krbom. Pozemok je čiastočne oplotený.

Poloha nehnuteľnosti je výborná, vyhľadávaná lokalita s dostatočným množstvom zelene, vhodné pre klientov, ktorí hľadajú pokoj, oddych a dostatok súkromia...Nehnuteľnosť je dobre prístupná po asfaltovej komunikácii. Možnosť využitia aj ako viacgeneračný rodinný dom. Odporúčam vidieť!!!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920807 BuBy reality.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
170 m2
Plocha pozemku:
1372 m2
Zastavaná plocha:
400 m2
Balkón:
áno - 2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Martina Čapliarová

Martina Čapliarová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti