Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - RODINNÝ DOM DOLNÁ MARIKOVÁ OKRES POVAŽSKÁ BYSTRICA

Interné ID: PB1920803
Ulica: Dolná Mariková
Obec: Dolná Mariková
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
72 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj samostatne stojaci starší rodinný dom situovaný v obci Dolná Mariková okres Považská Bystrica.

Jedná sa o átriový dom s predzáhradkou, dvorom a záhradou z roku 1940. Je situovaný na rovinatom slnečnom pozemku o celkovej výmere 678 m2, je čiastočne podpivničený, postavený z tehlového muriva, krytina je z pozinkovaného plechu.

Objekt je napojený na elektriku, vlastná studňa, kanalizácia v tesnej blízkosti. Vykurovanie je zabezpečené kotlom na tuhé palivo.

Nehnuteľnosť si vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu.

Okolie ponúka možnosti na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie...v blízkosti sa nachádza obecný úrad, pošta, základná škola, zdravotné stredisko, kultúrne zariadenie, základná obchodná sieť a základné služby.

Pozemok ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. 

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920803 BuBy reality.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
50 m2
Plocha pozemku:
678 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Martina Čapliarová

Martina Čapliarová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti