Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - POZEMOK 3577 m2, ZNÍŽENÁ CENA!!! JELŠOVÉ POVAŽSKÁ BYSTRICA

Interné ID: PB1920814
Mestská časť: Jelšová
Obec: Považská Bystrica
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Orná pôda
Iné:
10 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkorysý pozemok situovaný v prímestskej časti mesta Považská Bystrica, v Jelšovom.

Jedná sa o celodenne slnečný pozemok, mierne svahovitý, vedený na LV ako trvalý trávny porast o celkovej výmere 3577 m2, o rozmeroch 178 x 29 m, ktorý sa nachádza na samote, mimo zastavaného územia.

Na pozemku sa nachádza viac výdatných vodných prameňov – možnosť vlastnej studne. Je vhodný pre mobilný dom, alebo chatku do 25 m2, taktiež pre chov koní a iných zvierat, pre pestovanie, rekreáciu... Na pozemok vedú dve neupravené a nespevnené prístupové cesty.

Pozemok ponúka cenné súkromie v súlade s prírodou, okolie dotvára harmonické prostredie urastenej zelene. Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Ponúkaný pozemok je ideálny pre klientov, ktorí vyhľadávajú jedinečnosť, absolútne súkromie, samotu, prírodu, príležitosť na investovanie.

Cena nehnuteľnosti je 10,- €/m2.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920814 BuBy reality.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3577 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
29 m
Dĺžka pozemku:
178 m
Celková plocha:
3577 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Martina Čapliarová

Martina Čapliarová

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti