Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ 1 IZB.BYT S LOGGIOU STRED, POVAŽSKÁ BYSTRICA

Interné ID: PB5720347
Ulica: Stred
Obec: Považská Bystrica
Okres: Považská Bystrica
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 1- izbový byt s dvoma loggiami v centre mesta  Považská Bystrica. Byt o výmere 37 m2 je slnečný, vnútorný s dobrou dispozíciou a pekným výhľadom na mesto a široké okolie. Nachádza sa na 9.poschodí  zatepleného bytového domu.

V byte bola urobená čiastočná rekonštrukcia -  plastové okná, vymenená kuchynská linka, dlažba, drevené parkety v izbe, vstavaná šatníková skriňa na chodbe. Jadro je pôvodné, zachovalé. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so vstupom na loggiu, obývacej izby so vstupom na druhú loggiu, kúpeľne a samostatného WC. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

Bytový dom je zateplený a zrekonštruovaný, nachádza sa vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody, pošta, obchodné centrum, úrady, škola, škôlka, reštaurácie, MHD. Parkovanie je  priamo pred domom.

Odporúčam vidieť!  Viac info a cena v RK.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0904 653300 alebo na e-maile: simikova.a@bubyreality.sk. ID ponuky: PB-5720347.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
37 m2
Úžitková plocha:
37 m2
Poschodie:
9
Loggia:
áno - 2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape

Maklér

Andrea Šimíková

Andrea Šimíková

maklér

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti